Lemmenhotellin

Treenitilat

Lemmenhotellissa on tallentava kameravalvonta sekä tallentava kulunvalvontajärjestelmä. Kiinteistöä vartioi Avarn. Lemmenhotellin jokaisessa huoneessa sekä yleisissä tiloissa on paloilmaisimet, joista hälytys lähtee automaattisesti paloviranomaisille. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto sekä langaton internetyhteys. Yhteisistä tiloista löytyy mm. suihku ja keittiö kahvikoneella.

Vapaana olevat huoneet

Asiakkaamme etsivät toisinaan bändejä jakamaan treenikämppäänsä. Lähetä ytimekäs kuvaus tarpeestasi, itsestäsi / bändistäsi ja budjetistasi, niin autamme sinua ja asukkaitamme löytämään toisenne!

Huone 39 / Solisti paikka.
120€/kk

Vapaana on 1/4 osuus n 16m² kimppatreenis.

New

Lemmenhotellin ohjeet

Miten pääsen Lemmenhotelille?

Lemmenhotelli sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa. Bussi numero 21 pysäkki on saman kadun varrella. Lauttasaaren metrolta matkaa n. 1.2 kilometriä. Omalla autolla tuleville on pihassa oma pysäköintitila. Länsiväylältä on Lemmenhotellille muutaman minuutin ajomatka.

Miten saan yhteyden henkilökuntaan?

Jos jokin tuotteistamme, palveluistamme tai mistä vain toimintaamme liittyvästä seikasta jäi askarruttamaan tai alkoi kiinnostaa lisää, jätä oheisella lomakkeella yhteydenottopyyntö. Myös palautteesi on enemmän kuin tervetullutta. Kuuntelemme mielellämme ja tarkoin korvin asiakkaidemme – myös tulevien sellaisten.

Sähköpostilasku voi päätyä virheellisesti roskapostiksi

Osa sähköpostipalveluista tai -ohjelmista voi tulkita saapuneen sähköpostilaskun roskapostiksi. Ongelman voi välttää lisäämällä sähköpostilaskun lähetysosoitteen sallittujen (turvallisten) lähettäjien listaukseen tai sähköpostin yhteystietolistaukseen. Ota yhteyttä henkilökuntaan, mikäli et saanut laskua sähköpostiisi.

Tämä verkkosivusto tallentaa evästeitä tietokoneellesi. Evästeet