LOVE IS PUNK Records julkaisee punk-vaikutteista musiikkia – popista hardcoreen.

Jo 90-luvulla mainetta niittänyt Juustopäät laittavat kaasun pohjaan järjestyksessään kuudennella albumillaan Mitä järkee!. Bändin esikuvia ja 90-luvun juuria kunnioittava pitkäsoitto sisältää tarttuvaa punkrockia ilman turhia lisäaineita. Myöskään nyansseja levyltä ei puutu, kuten kuultiinkin jo radiohitiksi muodostuneella Taas kusit kaiken -singlellä.

Likaiset pikkarit yhdistelee poppunkia, rockia ja raivokasta grungea, jota ollaan kuultu mm. YleX:n taajuuksilta. Tätä yhtyeelle tunnusomaista tyylilajien sekoitusta kutsutaan pikkaripunkiksi. Likaiset pikkarit valittiin vuoden tulokkaaksi 2022 Kaaoszinen yleisöäänestyksessä. Yhtye valmistelee parhaillaan toista pitkäsoittoaan.

Kansainväliseen maineeseen itsensä raivannut punkrock -trio Clarkkent ei pelkää ottaa teksteissään kantaa. Useita Euroopan kiertueita tehnyt, maailmanluokan yhtyeiden (mm. Good Riddance, Biffy Clyro) kanssa soittanut, ja Spotifyn kansainvälisillä punk-soittolistoilla viihtynyt Clarkkent julkaisee viidennen ja vihaisimman albuminsa vuoden 2024 aikana.

Rasvamaksa on raivokasta punk-asennetta ja iskeviä metallisia äänimaisemia tarjoileva 6-henkinen yhtye. Yhtye on perustettu vuonna 2019 ja sen kappaleet ovat nousseet Spotifyn soittolistoille sekä soineet radioaalloilla. Päällepuskevan ja energisen livebändin debyyttialbumi Muutakin kuin muisto julkaistiin 6.10.2023.

Kirkkovene perustettiin vuonna 2019 Mitjan (laulu, kitara) ja Juhon (kitara, taustalaulu) toimesta, aluksi Ripsipiirakka -tribuuttiyhtyeeksi, mutta kasvoi täysimittaiseksi livekokoonpanoksi Eemin (basso) ja Vallun (rummut) liityttyä mukaan. Yhtye on julkaissut yli 100 cover-kappaletta ja kolme omaa albumia, ja heidän kappaleitaan on streamattu yhteensä yli 6 miljoonaa kertaa.

roken Trend on vuonna 2016 perustettu helsinkiläinen Pop-Punk / Post Hardcore -yhtye. Yhtye on tunnettu melankolisista sävelistä, nopeista kompeista ja grunge-tyylisistä kitarariffeistä.

Iivari & Jääsalo on Pretty-yhtyeen laulajan Henri Jääsalon ja Luukas Oja -yhtyeen kitaristin Iivari Nenosen kesällä 2019 perustama rakkaudenlapsi. Lämmintä, pehmeää ja mieleenpainuvaa kitaravetoista indietä soittavan yhtyeen singlet ovat tavoittaneet kuulijoita niin YleX:n radiosoitossa kuin Spotifyn virallisilla soittolistoillakin.

”It’s rock. It’s punk. It’s pop. It’s loud. It’s everything your mother warned you about.” Energinen liveyhtye Lame Duck soitti 2023 Love Is Punk Festeillä 20-vuotisjuhlakeikkansa ja jatkaa innolla taivaltaan.

Wasted Eggs on vuonna 2017 perustettu helsinkiläinen vaihtoehtorock-trio. Bändi ammentaa musiikillisesti vaikutteensa 1980-90-luvun MTV-aikakauden asenteesta ja maailmankuvasta.

Live Is Punk edustaa jo paikkansa vakiinnuttaneita artisteja ja nousevia uusia kykyjä. Tarjoamme esiintyjien lisäksi myös ääni- ja valotekniikaa, sekä teknikoita tapahtumaasi. Kysy tarjousta, oli kyse sitten klubikeikasta, festivaaleista tai vaikkapa asteen verran kovemmista synttäribileistä!

Tämä verkkosivusto tallentaa evästeitä tietokoneellesi. Evästeet